Ons team helpt

u verder

Onze openingsuren

Adres:
Telefoon:
E-mail:
Werkuren in de week:
Maandag tot vrijdag 08.00 u. - 16.30 u.
Werkuren in het weekend:
Zaterdag op afspraak

Enkele Afspraken

Van maandag tot en met zaterdag bent u bij ons welkom op afspraak. U kan ons daarvoor telefonisch of per e-mail contacteren.

Voordat we uw wagen behandelen, kan u op afspraak in onze garage langskomen om die te laten analyseren. In principe is die analyse gratis; enkel voor de offerte (+ verzending) betaalt u een kleine meerprijs. U hoeft ons slechts op te bellen of te mailen om een datum en uur met ons te bespreken. Ook ’s avonds en in het weekend kan u ons bereiken.

Dankzij de juiste belichting en aangepaste apparatuur kunnen we uw wagen moeiteloos polieren in onze werkplaats. We staan daarbij garant voor strakke resultaten. Bij autobedrijven met een goed uitgeruste wasplaats kunnen we ook op locatie langskomen.

Dieptereiniging voeren we zowel in onze garage als op locatie uit. We raden de volgende accommodatie aan om een vlotte werking te kunnen garanderen: een grote, overdekte, verlichte en tochtvrije ruimte, waar er elektriciteit en water voorhanden zijn. Om uw interieur extra te belichten, kunnen wij verlichting meebrengen.

Als u geen geschikte ruimte voor de behandeling heeft, raden we u aan om langs te komen in onze garage. Houd er trouwens wel rekening mee dat de dieptereiniging enkel kan plaatsvinden bij gunstige weersomstandigheden. Bij regenbuien of felle zonnestralen moeten we de behandeling namelijk uitstellen.

Bij voorkeur brengt u uw wagen op de dag van de afspraak ten laatste om 08.00 uur binnen. Andere momenten zijn mogelijk op aanvraag. U kan uw wagen na de behandeling vanaf 18.30 uur weer ophalen, tenzij anders overeengekomen. Vermijdt u graag de spitsuren? Dan kan u uw wagen ook op de dag voor de afspraak binnenbrengen, zowel overdag als ’s avonds.